Waarom Vanclaes Custom

Het perfecte middel voor vaarplezier

Uw vaarplezier en uw boot, dat is waar het bij Vanclaes omdraait. De Vanclaes Customshop boottrailer is ontwikkeld met uw boot als uitgangspunt. Al vanaf de eerste ontmoeting met een Vanclaes Customshop boottrailer valt op dat deze een compleet andere uitstraling heeft. Het design van een Vanclaes zorgt ervoor dat uw trotse bezit niet alleen beter beschermd, maar ook gedragen en vervoerd wordt, zoals uw boot dat op het water gewend is. Een nieuw design, betere werking en boven alles, speciaal op maat gemaakt voor uw boot. Dàt maakt elke Vanclaes Customshop boottrailer uniek.

 

Op basis van gebruikerservaringen, jarenlang innoveren aan de tekentafel en uitvoerige tests aan de waterkant is de ideale boottrailer ontwikkeld. Een Vanclaes biedt dan ook een volledig nieuwe ervaring rondom het ‘traileren’. Door het gebruik van louter hoogwaardige materialen, ingenieuze productiemethoden en vele innovaties wordt het in en uit het water laten van uw boot eindelijk een zorgeloze ervaring.

 

Wij nodigen u dan ook van harte uit in het Vanclaes Experience Center in Alphen aan den Rijn of bij een van onze Gold of Silver partners om dit alles en meer te komen beleven. Uiteraard kunt u op onze website www.vanclaes.com ook terecht voor informatie, prijzen en/of andere vragen.

 

Ons doel is om één van de leukste dingen in het leven voor u mogelijk te maken, namelijk: varen waar en wanneer u maar wilt!